Brdr. Daugaard Pedersen

Søren Hviid, Agroland i Vamdrup

"Hvis vi skal bygge igen, så vil vi helt sikkert tage kontakt til Brdr. Daugaard. Det er vel ikke nogen dårlig anbefaling," smiler direktør Søren Hviid hos Agroland i Vamdrup. Butikken, der oprindeligt var tænkt primært som leverandør til hobbylandbrug, blev bygget i 2002 og udvidet i 2003. Det var nemlig ikke kun hobbylandmænd, der kom som kunder. I dag trækker Agroland også kunder med kæledyr fra Esbjerg i vest til Vejle i Nord.

"Jeg hørte om Brdr. Daugaard via en kammerat. Han anbefalede dem med ord som "fornuftige priser" og "godt håndværk". Det viste sig at holde stik," fortæller Søren Hviid og tilføjer, at med Brdr. Daugaard er en aftale en aftale – og lidt til:

"De er også gode til at følge op på byggeriet. Det skal de gøre efter 1 år, og det gjorde de selvfølgelig. De skal også gøre det efter 5 år, men da er det kunden selv, der skal bede om det. Det havde vi længe glemt, men Brdr. Daugaard henvendte sig selv og gjorde opmærksom på det, da byggeriet var 5 år gammelt."

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk