Brdr. Daugaard Pedersen

Ole Madsen, Gabba i Kolding

Det var ikke helt uden bekymringer, da Ole og Karen Madsen for knapt seks år siden købte grunden på Birkedamsvej for at opføre det nye hovedsæde for tøjfirmaet Gabba. For det gamle domicil i Slotsgade i centrum af Kolding havde masser af sjæl og atmosfære, og hvordan kunne man flytte det med ud i et nybyggeri på en mark i udkanten af Kolding?

"Vi var helt på bar bund, for vi har aldrig prøvet at bygge selv. Men vi fik anbefalet at tage kontakt til Brdr. Daugaard, og vi fik tillid til direktør Kaj Aage Nielsen med det samme," fortæller Gabbas direktør Ole Madsen og tilføjer, at flere andre gav Brdr. Daugaard rosende ord med på vejen.

"Hele processen var et glimrende samarbejde mellem min kone Karen og jeg, grafisk designer Ole Jørgensen, som stod for indretningen og så Brdr. Daugaard, som stod for selve byggeriet. Det lykkedes at få vores ønsker om et moderne og råt design i samspil med atmosfæren og sjælen fra Slotsgade til at spille sammen med Brdr. Daugaards afprøvede erfaringer med det håndværksmæssige og byggetekniske," fortæller Ole Madsen.

"Der har været fuldstændig styr på det hele vejen igennem processen. Kaj Aage havde sagt, at vi ville få nøglen den 17. december. Det fik vi," konstaterer en glad Ole Madsen.

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk