Brdr. Daugaard Pedersen

Ole Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i Vejle

Det var ikke nogen tilfældighed, at Ole Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, direktører i Dansk Ventil Center, valgte Brdr. Daugaard til at opføre deres nye bygninger på Ferrarivej i Vejle.

"Vi havde set en flot designet bygning, som lå lige ud til motorvejen på vej til Nyborg. Vi syntes, at stilen passede godt til os," fortæller Ole Bjørn Jensen.

Han og Henrik Aarup Svendsen fandt frem til entreprenøren på det byggeri, som havde fanget deres opmærksomhed, og det var Brdr. Daugaard.

"Vi spurgte også andre, men det var Brdr. Daugaard, der ramte stilen bedst i forholds til, hvad vi gerne ville," siger Henrik Aarup Svendsen og uddyber:
"Vi fremstiller ventiler i sort og rustfri. Brdr. Daugaards brug af sorte elementer i byggeriet og det udtryk, det giver, passer simpelthen godt til det, vi laver."

Ole Bjørn Jensen tilføjer, at Jan Jensen fra Brdr. Daugaard desuden efterlod et meget positivt førstehånds indtryk: "Godt og professionelt," som han udtrykker det.

"Selve byggeprocessen var et fint samarbejde med en rigtig god dialog, og det kørte upåklageligt," siger Ole Bjørn Jensen.

"Vi står med et byggeri helt som vi havde forventet, og vi fik det overdraget til tiden. De småting, der har været er blevet rettet med det samme og uden problemer," tilføjer han.

"Så vi kan i hvert fald sagtens anbefale dem," konkluderer Henrik Aarup Svendsen.

 

 

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk