Brdr. Daugaard Pedersen

Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i Haderslev

"Brdr. Daugaard havde grunden, og det var den grund, vi ville have."

Så enkelt kan det siges om den direkte årsag til, at Peugeot-forhandler Alex Aunsbjerg Nielsen og hans partner Morten Buus valgte Brdr. Daugaard til at opføre værksted og udstillingslokaler i Haderslev.

"Og det har været udelukkende positivt at bygge sammen med dem," fortæller Morten Buus, der til daglig driver forretningen og det tilhørende værksted i Haderslev.

"Vi var novicer i at bygge, og vi havde hørt mange skræhistorier. Dem gjorde Brdr. Daugaard til skamme."

Det til trods for, at byggeriet i Haderslev var Brdr. Daugaards første autoforhandler. Dermed har både han og Brdr. Daugaard lært noget af projekteringen og processen omkring byggeriet, vurderer Morten Buus.

Det var særligt vigtigt for Morten Buus, at tidsfristen for aflevering af byggeriet blev overholdt:

"Den tidligere Peugeot-forhandler i Haderslev skulle lukke og slukke den 31. marts. Vi ville slå dørene op til den nye forretning dagen efter – altså den 1. april. Gode Peugeot-kunder i Haderslev skulle ikke undvære forhandleren, blot fordi den blev overtaget af nye ejere og i nye lokaler. Det kom de heller ikke til," konstaterer Morten Buus.
"Selvom der var småændringer undervejs, så åbnede vi til tiden den 1. april. Der var ingen ekstraregninger, og de småproblemer, der havde været undervejs blev løst lige med det samme."

Siden byggeriet stod færdigt i 2004 har mange bilforhandlere været forbi for at se nærmere på de flotte faciliteter og lokaler. Morten Buus forsømmer naturligvis ikke at gøre opmærksom på, hvem der har stået for byggeriet.

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk