Brdr. Daugaard Pedersen

Mike Legarth, Connection i Vamdrup

Da Vamdrups tidligere borgmester og nuværende folketingsmedlem for De Konservative, Mike Legarth skulle bygge nyt domicil til virksomheden Connection Inkasso, som han grundlagde i 1989, havde han ét hovedkrav: Byggeriet skulle varetages af en lokal virksomhed. En detalje var desuden, at bygningen – usædvanligt nok for en inkassovirksomhed – også skulle rumme et mindre værksted. Mike Legarth var nemlig indtil 2006 både kører og teamchef i motorsportsteamet Connection Racing, hvor han i 2004 vandt Danish Touring Car Championship, DTC.

Derfor er kontorbyggeriet på Krumtappen i Vamdrup en kende utraditionelt. Den lokale virksomhed, som blev valgt til at stå for byggeriet, var Brdr. Daugaard. Det glæder stadig Mike Legarth, at ikke kun entreprenøren, men også en stor del af håndværkerne på byggeriet var lokale. Et tegn på, at der bliver lyttet til kundens ønsker, mener Mike Legarth.

"De var i det hele taget dygtige til at involvere os i processen og lytte til vores ønsker," fortæller han og tilføjer, at han i øvrigt blandede sig så lidt som muligt.

"Jeg havde hverken tid eller lyst til at involvere mig særlig meget i selve byggeriet. Jeg ved, at der er mange, der gør det. De får tit stress af det," siger Mike Legarth med et smil, der lader forstå, at det har han absolut ingen ambitioner om.

Han kunne også roligt lukke øjnene, skulle det vise sig.

"Da byggeriet stod færdigt, var det endnu bedre, end vi havde forventet. Det er nydeligt, klassisk, god stil, og dem, der er her til daglig, er endnu mere glade for det end dem, der bare ser det. Vi er virkelig meget tilfredse med det," fortæller Mike Legarth.

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk