Brdr. Daugaard Pedersen

Mads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved Odense

Virksomheden Jørgen Kruuse A/S har skiftet adresse flere gange siden etableringen helt tilbage i 1896. Senest er den traditionsrige leverandør af veterinærartikler i november 2007 rykket ind i et nybygget hovedsæde lige ved motorvej E20 tæt på Odense. Det var grundens beliggenhed, der var afgørende, og den grund, som valget faldt på, stod der Brdr. Daugaard på.
 
"Det var den umiddelbare årsag til, at det blev Brdr. Daugaard, som kom til at bygge for os, og det har vi absolut ikke fortrudt," konstaterer administrerende direktør Mads Kruuse.
"Brdr. Daugaard har haft hånd om processen hele vejen igennem og har sørget for at holde alle til ilden."
 
Og lige netop det med at holde til ilden har også i overført betydning spillet ind på det store byggeri. Processen var nemlig ikke uden problemer. De var dog hverken forårsaget af Kruuse eller Brdr. Daugaard.
"Under en storm med orkanstyrke i en weekend i 2007 blæste flamingoplader fra byggeriet ud på motorvejen og både forstyrrede og stoppede trafikken. Der blev ryddet op, med hjælp fra Falck og Politiet. Efterfølgende blev pladerne anbragt i en af de rå næsten færdige haller hvor tagkonstruktion endnu ikke var helt færdig, for at forhindre en gentagelse. Da håndværkerne så ugen efter begyndte at svejse i tagkonstruktionen faldt der nogle gløder ned og antændte flamingopladerne. Det udviklede sig til en ret eksplosiv brand, der blandt andet ødelagde 15 betonelementer, som så skulle skiftes," fortæller Mads Kruuse.
 
I 2007 var byggeboomet på sit højeste, og leveringstiden på de nye betonelementer var som udgangspunkt 8 måneder.
 
"Men Brdr. Daugaard stod fast på, at byggeriet skulle afleveres til tiden, så den udfordring klarede de også og fik skaffet elementerne langt hurtigere. Dermed kunne vi flytte ind, som vi var blevet lovet," siger Mads Kruuse, der har været rigtig godt tilfreds med samarbejdet med Brdr. Daugaard:
 
"Jeg har virkelig følt mig taget godt af, og det er utrolig vigtigt. Det har været kørt meget fornuftigt fra deres side."

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk