Brdr. Daugaard Pedersen

Leif Tingkær, Lauritz.com i Odense

Da Leif Tingkær, direktør for auktionshuset Lauritz.com i Odense og Kolding for nylig skulle udvide byggeriet i Odense, kunne hans og Brdr. Daugaards kalendere for en gangs skyld ikke passe sammen. Byggeboomet var på sit højeste og ordrebogen hos entreprenøren var mere end fuld. Men Leif Tingkær er ikke en tålmodig mand, så han valgte at få andre til at lave tilbygningen. Det har han – med egne ord "bittert fortrudt."

Nok om det! Leif Tingkær vil også selv hellere tale om det gode samarbejde med Brdr. Daugaard

"De er ganske enkelt seriøse, troværdige og utroligt professionelle," fastslår han.
"Byggerierne er kørt efter en snor, og der har virkelig ikke været noget som helst at komme efter."

Selvfølgelig har der været enkelte justeringer undervejs og efter byggerierne, men:
"De er kommet hver eneste gang, der har været det mindste. De er kommet med det samme, og tingene er blevet ordnet med det samme."

Leif Tingkær roser Brdr. Daugaards evne til at sammensætte velfungerende teams af håndværkere, som uden ævl og kævl går samlet og seriøst til opgaven. Det har han især sat pris på efter sine seneste oplevelser med en andre håndværkere, der gang på gang måtte rette hinandens fejltagelser og mere eller mindre saboterede hinanden på byggepladsen.
"Man kan virkelig mærke, at Brdr. Daugaard kører med faste teams, der kender hinanden og arbejder godt sammen," siger han.

Leif Tingkær har også anbefalet Brdr. Daugaard til mange andre virksomheder, som stod over for byggeopgaver.

"Vi fik dem selv anbefalet i sin tid, og vi gør selvfølgelig det samme. Hvis vi selv skal bygge igen, så bliver det helt sikkert også med Brdr. Daugaard," konkluderer Leif Tingkær.

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk