Brdr. Daugaard Pedersen

Lars Kruse, BDO i Kolding

Da selv den gamle garage blev inddraget til kontor og arkiv, så var det på tide at se sig om efter et nyt domicil. Det var situationen for BDO, der indtil for syv år siden holdt til i Dalbygae i centrum af Kolding. Virksomheden var vokset og vokset… og vokset, så noget måtte gøres. I første omgang var virksomheden på udkig efter eksisterende bygninger, men med en entreprenør som Brdr. Daugaard i sin kundeportefølje, så bliver det naturligt at drøfte muligheden for at bygge nyt i stedet.

"Og Kaj Aage er jo meget salgsopsøgende," siger direktør Lars Kruse med et glimt i øjet om Brdr. Daugaards direktør Kaj Aage Nielsen.
"Han præsenterede os for et stykke jord, og deres arkitekt var hurtigt til at få tegnet nogle skitser. Derefter gav vi hurtigt grønt lys til trods for, at vi havde nogle bekymringer ved at flytte uden for byen," fortæller Lars Kruse.

Men hverken han eller medarbejderne har set sig tilbage til Dalbygade siden. Til trods for, at nogle måtte til at tænke i nye baner for at komme på arbejde, så har det været den helt rigtige beslutning, fastslår direktøren.

"Vi kom fra noget, der ikke var godt til noget, der er rigtig godt. Siden vi flyttede herud kan vi se en markant større medarbejdertilfredshed, når vi laver vores årlige undersøgelse, og vores synlighed er blevet markant forbedret," siger Lars Kruse med henvisningen til placeringen lige ud til en af de største indfaldsveje til Kolding.

I forbindelse med byggeriet var der nedsat en medarbejdergruppe, som hjalp til med indretning og andre ting, og det har givet et godt og bredt ejerskab til et dejligt hus, mener Lars Kruse.

"Vi har stadig folk, som roser huset, klinkerne, farverne og så videre, når de kommer på besøg," fortæller han.

Han har kun ros til overs for Brdr. Daugaards håndtering af byggeprocessen:

"Når de har sat en deadline, så betyder at de færdige til den tid. Efter byggeriet var der en mangelliste, og det var egentlig bagateller, men der blev bare taget hånd om det med det samme. Vi har fået et flot hus, hvor funktionaliteten er helt i top."

 

 

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk