Brdr. Daugaard Pedersen

Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense

Det er på en måde lidt misvisende at møde direktør Klaus Jørgensen i Odense for at tale om samarbejdet med Brdr. Daugaard. Ganske vist er det her, den landsdækkende leverandør af auto-reservedele har sit hovedkontor og sin oprindelse, men byggeriet i Odense er ikke udført af Brdr. Daugaard. Det er til gengæld tre andre af kædens i alt 11 forretninger. Det gælder byggerierne i Hillerød, Brabrand og Kalundborg samt en tilbygning til Refakos eksisterende forretning i Rødekro.

"Vi så det byggeri, som Brdr. Daugaard har lavet for Dansk Autologik, og det så rigtig godt ud," fortæller Klaus Jørgensen.

 

Der er travlhed i kædens butikker, ganske som der er det denne dag i forretningen i Odense. Og den daglige travlhed var netop årsagen til, at Klaus Jørgensen og Refako havde brug for en entreprenør, de kunne have tillid til og overlade al arbejdet omkring byggerierne til. Det fandt de i Brdr. Daugaard.

 

"Det har kørt rigtig fint. Vi har stort set ikke holdt byggemøder undervejs, og tingene er blevet afleveret til tiden som lovet. Der har ganske enkelt aldrig været noget, og alt er gået, som det skulle," siger Klaus Jørgensen og understreger, hvorfor Refako valgte Brdr. Daugaard til at udføre kædens byggerier.

"Vi ville have kvalitet, og det har vi fået."

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk