Brdr. Daugaard Pedersen

Karsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense

Kjaerulff 1 blev grundlagt som en antenne- og installationsforretning. Det var i 1957. I dag er virksomheden for længst vokset ud af de beskedne lokaler i det centrale Odense og er Nordens største totalleverandør af antenneprodukter, Audio/Video, TV og IP-udstyr. Da Kjaerulff 1 i 2007 kunne fejre 50 års jubilæum skete det i det nye hovedsæde i Odenses sydøstlige industrikvarter, og her stod Brdr. Daugaard for udvidelsen af virksomhedens store lager.

Direktør Karsten Kjærulff fik anbefalet at tage kontakt til Brdr. Daugaard, da det var tid til at udvide. Han har ikke fortrudt, at han valgte at følge anbefalingen.

"Brdr. Daugaard overholdt alle aftaler hele vejen igennem. Der har aldrig været nogen diskussioner," siger Karsten Kjærulff.

Han holdt selv de løbende byggemøder med Brdr. Daugaard og har således selv haft samarbejdet med – og indtrykkene af – Brdr. Daugaard helt inde på livet.

"De holder ord, og prisen og kvaliteten af arbejdet er i orden. Hvis der opstår små problemer undervejs eller efterfølgende, så bliver der taget hånd om det lige med det samme – uden diskussion," fastslår Karsten Kjærulff.

"Vi havde en god dialog gennem hele forløbet, og jeg har lige anbefalet Brdr. Daugaard til et andet firma, som skal til at bygge i Middelfart."

 

 

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk