Brdr. Daugaard Pedersen

Jørn Buch, Trade City i Kolding

Trade City i Koldings nordlige industrikvarter er på mange måder noget ganske særligt. Jørn Buch, er én af initiativtagerne bag byggeriet, som er et ubemandet, penge- og nøglefrit kontorkompleks, der huser en række forskellige virksomheder. I 2007 vandt Trade City Kolding Kommunes Arkitekturpris.

"Der var mange udfordringer i byggeriet – også for Brdr. Daugaard. Da vi gik i gang med dette, havde havde Brdr. Daugaard Pedersen overvejende opført industribyggerier, men de var parate til et større kontorbyggeri, og de gik til opgaven med en passende forsigtighed og ydmyghed.", husker Jørn Buch, der selv er ingeniør og er typen, der selv er stærkt engageret i både forberedelserne og i selve byggeprocessen.

Det var dog aldrig et problem – tværtimod, og Jørn Buch har kun lovord til overs for samarbejdet med Brdr. Daugaard:

"De er ordholdende, og det de laver, det duer bare. De lægger stolthed i arbejdet, og et samarbejde med dem er en rigtig god oplevelse. Dertil kommer, at de er på forkant med udviklingen og altid bruger de nyeste værktøjer, herunder også internet-baserede," uddyber Jørn Buch.

"De er dygtige til at sætte et hold af troværdige håndværkere, og så er det en stor styrke, at de har egen tegnestue. Du ser sjældent ekstraregninger, og byggeriet bliver leveret til tiden."

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk