Brdr. Daugaard Pedersen

Jørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i Kolding

"De har ikke levet op til alle mine fordomme om entreprenører."
Direktør for Dansk Fjernvarme, Jørgen G. Jørgensen, har tænkt over, hvordan han mest præcist kan beskrive sit samarbejde med Brdr. Daugaard. Og det blev sådan. Vi vender tilbage til betydningen om lidt.

Dansk Fjernvarme er medlemsorganisation for omkring 400 fjernvarmeværker fordelt over hele landet. Den 2. oktober 2006 rykkede organisationen ind i Fjernvarmens Hus på Merkurvej i Kolding. Et hus, der udover sine godt 50 medarbejdere årligt huser tusindvis af kursister og mødedeltagere fra hele Danmark. Det stiller store og særlige krav til det flotte byggeri, og Jørgen Jørgensen har en klar holdning til, hvordan sådanne krav bedst kan opfyldes.

"Ved at have en god, personlig kemi med dem, man skal arbejde sammen med om byggeprocessen. Og det har vi haft med alle hos Brdr. Daugaard," konstaterer direktøren.
"Vi har for alvor mærket, at det er bedre at være en halvstor kunde i et mindre firma end en lille kunde i et stort firma. Det har aldrig været et problem at få dem i tale, og hvis jeg for eksempoel har haft brug for at komme i kontakt med direktøren, så har det altid kunnet lade sig gøre inden for højest et kvarter. Det tror jeg ikke gælder ret mange steder," vurderer Jørgen Jørgensen og tilføjer: "Og så havde jeg jo hørt, at entreprenører ikke lever af det beløb, der står i kontrakten, men af ekstraregningerne. Sådan er det ikke med Brdr. Daugaard."
Det var det, han mente med fordommene om entreprenører.

"Det hele er forløbet langt over mine forventninger, og alle aftaler er blevet holdt. Det har været gennemskueligt og uproblematisk hele vejen igennem," fortæller Jørgen Jørgensen og viser stolt rundt i domicilet, som allerede året efter indvielsen blev udvidet med endnu en tilbygning – også udført af Brdr. Daugaard.

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk