Brdr. Daugaard Pedersen

Jesper Høilund, Prime Cargo i Kolding

Prime Cargo er en international shipping-koncern med flere end 300 ansatte og med kontorer i Danmark, Norge, Holland, Belgien, Tyskland samt Kina, Hong Kong og Vietnam. Men hovedkvarteret ligger i Kolding og er samtidig uden sidestykke det største – og længstvarende – Brdr. Daugaard-byggeri til dato.
 
"Vi har nærmest bygget konstant i otte år og er nu oppe på ca. 75.000 kvm," fortæller direktør i Prime Cargo, Jesper Høilund.
 
"Det er Brdr. Daugaard, der har bygget det hele, og det er i virkeligheden ret enkelt hvorfor. Vi kan li’ hinanden, og vi taler samme sprog. Det er faktisk et partnerskab," fortæller Jesper Høilund og fortsætter:
"Partnerskabet har fungeret til UG hele vejen igennem. De ligner os meget, og det er det, jeg mener med, at vi taler det samme sprog. Vi har samme værdier: Top-service, fleksibilitet, punktlighed og partnerskab med kunderne."
 
Jesper Høilund fremhæver, at der er styr på tingene, når Brdr. Daugaard er med i et projekt:
"Du kan jo se det, hvis du kører forbi en Daugaard-byggeplads. Der ser ordentligt ud, og der ligger ikke materialer og flyder. Og så er de altid færdige til tiden – og gerne før."

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk