Brdr. Daugaard Pedersen

Jan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i Kolding

Da det i 2003 blev besluttet at sammenlægge Arbejdstilsynets amtskontorer, blev Kolding udset til at være hjemsted for Tilsynscenter 3, der nu dækker Fyn og det sydlige Jylland. Sammenlægningerne var en central beslutning, og derfor var de byggeprocesser, som skulle udføres regionalt også til en vis grad centralt styrede. Det var ikke nogen succes fortæller centerleder Jan Møller Mikkelsen i Kolding:

"Vi havde oprindelig et københavnsk firma på opgaven, men vi blev simpelthen nødt til at koble dem af. Det forløb ikke, som vi gerne ville," konstaterer Jan Møller Mikkelsen.

Det gjorde det til gengæld, da han tog kontakt til Brdr. Daugaard. Med til historien hører, at der faktisk var et byggeri på grunden i forvejen, som Brdr. Daugaard havde opført . Det var dette eksisterende byggeri, der nu skulle bygges om - og udvides.

"Da vi kom i gang med forløbet sammen med Brdr. Daugaard, så stod det i skærende kontrast til det vi havde oplevet hidtil. For mig er tillid meget vigtigt i sådan en proces, og den var der. Og så er det vigtigt, at man hele tiden kan være i kontakt – at der er en god dialog, og det er især det, som Brdr. Daugaard er rigtig gode til. Det gælder hele deres organisation og samtlige medarbejderne," forklarer Jan Møller Mikkelsen. Han fortsætter:

"Det er ganske enkelt en troværdig organisation hele vejen igennem. De holder, hvad de lover, og de sætter en ære i det. De har den indstilling, at de skal gøre det, de bliver bedt om, og de skal gøre det ordentligt. Det mærker man som kunde."

Jan Møller Mikkelsen sætter også stor pris på de korte kommandoveje og den lette kontakt, der var til Brdr. Daugaard gennem hele processen.
"Man kan altid få en aftale, og det giver en rigtig god oplevelse. De har været der hver gang, vi har spurgt, og vi har alt i alt været ekstremt godt tilfredse med samarbejdet," konkluderer Jan Møller Mikkelsen.

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk