Brdr. Daugaard Pedersen

Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i Jels

Selvom byggeriet selvfølgelig blev afleveret til tiden, så gik det ikke helt efter en snor, da Brdr. Daugaard i 2008 byggede 640 nye kvadratmeter for Henrik Ratgen og hans virksomhed Jydsk Auto Aircondition.

"Der var nogle problemer med maleren undervejs," fortæller Henrik Ratgen.

Det var Dansk Autologik i Vamdrup, som havde anbefalet Henrik Ratgen at kontakte Brdr. Daugaard, og problemerne til trods, så har han ikke fortrudt det.

"Vi har absolut fået en god behandling af Brdr. Daugaard. De skal også have ros for, at de skar igennem over for de problemer, der opstod undervejs. De håndværkere, der ikke gjorde arbejdet ordentligt blev sat fra bestillingen og erstattet af nogle nye. De har udbedret tingene løbende," fortæller Henrik Ratgen.

Han understreger også, at problemerne aldrig fik indflydelse på hverken regningen eller afleveringsdatoen for byggeriet.

"Brdr. Daugaard holder deres aftaler. I det store hele har vi været godt tilfredse, og vi er glade for byggeriet i dag," konstaterer Henrik Ratgen.

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk