Brdr. Daugaard Pedersen

Henrik Höhrmann, LEGOLAND i Billund

 

Det er med garanti blevet endnu sjovere og endnu mere eventyrligt at besøge Hotel LEGOLAND. Forud for dette års sæson har Brdr. Daugaard opført en helt ny værelsesfløj til hotellet, og det er ikke helt almindelige hotelværelser, der er tale om.

"Det er et tema-univers, man kommer ind. Værelserne er grotter, og børnene sover i et gravkammer, mens mor og far sover i et telt. Sådan virker det i hvert fald," fortæller en engageret direktør, Henrik Höhrmann.

Universet, som de nye værelser udgør, er inspireret af LEGO® version af Indiana Jones – Johnny Thunder. Henrik Höhrmann fortæller at også receptionen og hele indgangspartiet er bygget om – alt sammen for at gøre LEGO oplevelsen endnu mere nærværende.

"Vi vil gerne have, at LEGOLAND® oplevelsen begynder i det øjeblik, man ankommer til hotellet. De skal simpelthen sige ’wauv’ lige med det samme," siger Henrik Höhrmann.
"Og det gør de," tilføjer han.

Brdr. Daugaard kom ind i billedet i forbindelse med projektfasen. Projektlederen i LEGOLAND kendte firmaet, og Brdr. Daugaard leverede det bedste bud. Det er Henrik Höhrmann rigtig godt tilfreds med.

"Det har kørt fuldstændig i olie," konstaterer han.
"De har leveret varen til tiden og til den pris, der var aftalt."

 

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk