Brdr. Daugaard Pedersen

Hans Duus Jørgensen, Dansk Energi på Frederiksberg

Det var logisk, men ikke nogen selvfølge. Da Dansk Energi med hovedkontor på Frederiksberg skulle opføre en kursusbygning i Kolding, var der plads lige ved siden af Dansk Fjernvarme i det nordlige Kolding.

"Det gav mening at spørge den samme entreprenør, som havde bygget for Dansk Fjernvarme, og da de oven i købet anbefalede os at tage kontakt til Brdr. Daugaard, så var det helt naturligt," siger direktør i Dansk Energi, Hans Duus Jørgensen.

"Det resulterede i et helt perfekt forløb. Vi fik hurtigt snakket kontrakten og prisen på plads, og derefter kørte det hele meget ukompliceret," fortæller Hans Duus Jørgensen.

Han fortæller, at oplevelserne med Brdr. Daugaard absolut får Dansk Energi til også at overveje firmaet til fremtidige byggerier.

"Nu må vi se, hvordan det eventuelt kan hænge sammen, hvis byggeriet bliver her i København. Men det forløb, vi oplevede med Brdr. Daugaard omkring vores kursusbygning i Kolding, opmuntrer absolut til en gentagelse," konstaterer Hans Duus Jørgensen.

Han mener, at Dansk Energi med kursusbygningen og muligheden for samtidig at benytte faciliteterne hos naboen, Fjernvarmens Hus, har fået et rigtig godt jysk samlingssted for sine mange aktiviteter og kurser.

"Og så har vi fået et pænt, nydeligt og anvendeligt byggeri, som blev afleveret til aftalt tid og pris," slutter han.

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk