Brdr. Daugaard Pedersen

Finn Nissen, Autotrans i Kolding

Omkring årtusindskiftet var pladsen blevet for trang for Kolding-virksomheden Autotrans, der har eksisteret siden 1964.

"Det var lidt indeklemt," fortæller Finn Nissen, der i efteråret 2008 fratrådte som direktør og hovedaktionær i Autotrans A/S, men stadig står som ejer af bygningerne på Korsvej 9.

Han bad en ejendomsmægler om at finde en grund med lidt mere albuerum, og i den forbindelse kom Finn Nissen i kontakt med Brdr. Daugaard.

"Det var grundens beliggenhed der i første omgang var afgørende. Vi tog også en snak med Prime Cargo, som vel nok stadig er Brdr. Daugaards største projekt nogensinde. Og når nu de var godt tilfredse, så kunne det jo ikke være helt skidt," konstaterer Finn Nissen med afdæmpet jysk tone.

Og det var det heller ikke – helt skidt altså.

"Jeg kan ikke huske noget negativt omkring processen og byggeriet," siger Finn Nissen.
"Der har da sikkert været nogle småting undervejs, men det vigtigste er, at når der opstår et eller andet, så bliver der taget hånd om det med det samme. Og det er der blevet."

Siden Autotrans' byggeri stod færdigt i 2001 er det blevet til to udvidelser af virksomhedens lager. Dem har Brdr. Daugaard også stået for.

"Det handler om tillid. Man får en pris og en termin og begge dele holder. De følger op på garantierne og er i det hele taget meget omhyggelige. Vi indhentede ikke andre tilbud, hvilket vi nok ville gøre i dag, såfremt en ny udvidelse eller et nyt projekkt skulle blive aktuelt. Markedet inden for byggeriet har jo ændret sig, men et alternativt tilbud skulle være en del bedre for at vi ville fravælge Brdr. Daugaard" slutter Finn Nissen."

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk