Brdr. Daugaard Pedersen

Christian Sørensen, S. Chr. Sørensen i Skodborg

Det var absolut ikke normalt, da transport- og logistikvirksomheden S. Chr. Sørensen i Skodborg i 1999 tog første spadestik til et nyt stort byggeri.

"Branchen var faktisk lidt i krise på det tidspunkt, så der var mange, der undrede sig lidt," husker direktør og 3. generation i virksomheden, Christian Sørensen.

"Men vi besluttede at sætte byggeriet i gang. Samtidig vidste vi, at når vi nu ville gøre det, så ville vi gøre det helhjertet. Det var et stort projekt, men vi havde tillid til Brdr. Daugaard fra starten. Det viste sig også, at de var rigtig gode til at føre vores tanker og idéer ud i livet," siger Christian Sørensen.

Der var også en – lidt usædvanlig – tredje part involveret i byggeriet.

"Det var Fru Hyldig fra Vejen," fortæller Christian Sørensen og lader forstå, at hvis ikke man allerede har stiftet bekendstskab med hende, så bør man forsøge at komme til det. Fru Hyldig drev på det tidspunkt egen butik med boligtilbehør i Vejen. Hun havde hjulpet både Christian Sørensen og hans kone og før da både hans forældre og bedsteforældre med at indrette privatboligen, som ligger lige ved siden af virksomheden. Derfor var det nærmest en selvfølge, at Fru Hyldig også kom med sine idéer til både byggeri og indretning, da virksomheden skulle udvides.

Alt i alt har både proces og resultat været til UG, vurderer Christian Sørensen.

"Brdr. Daugaard har haft styr på det hele vejen igennem, og resultatet er vi superglade for. Og så er de i øvrigt også hammerdygtige til at følge op," konstaterer Christian Sørensen.

Siden byggeriet stod færdigt har masser af erhvervsfolk – ikke mindst fra Christian Sørensens egen branche – været forbi og set nærmere på byggeriet. Han har heller ikke tøvet med at anbefale Brdr. Daugaard til andre, der gik med byggeplaner. S. Chr. Sørensens næste udvidelsesplaner er tegnet. De ligger klar på hylden – lige til at tage ned og sætte i værk, så snart tiderne bliver lidt bedre, forsikrer Christian Sørensen.

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk