Brdr. Daugaard Pedersen

Carsten Lykke, Crecsendo i Viby J

Carsten Lykke fra Crescendo i Viby er ikke én af Brdr. Daugaards mest typiske kunder. Crescendo arbejder med ejendomsinvestering og projektudbud. Det betyder, at Crescendo kan henvende sig til Brdr. Daugaard med et konkret projekt, men henvendelsen kan også komme den anden vej – fra Brdr. Daugaard til Crescendo.

Da Harald Nyborg skulle have nyt domicil i Tietgenbyen ved Odense havde firmaet ikke noget ønske om selv at eje bygningerne. Derfor kom Crescendo ind i billedet, og det førte til det første projekt i samarbejde med Brdr. Daugaard. Carsten Lykke har kun positive ord omkring samarbejdet, og det skyldes ifølge ham noget helt banalt, som åbenbart ikke er så selvfølgeligt endda i byggebranchen:

"De overholder egentlig bare deres aftaler. De leverer til tiden og skriver ingen ekstra-regninger, uden det er aftalt," siger han og slår ud med armene.

"Så enkelt er det. Vi har haft et godt samarbejde med Brdr. Daugaard, og det er jo nogle solide og troværdige fyre," konstaterer Carsten Lykke.

Som et eksempel på, at Brdr. Daugaard også følger projekterne helt til dørs, nævner Carsten Lykke de obligatoriske byggesyn, som skal indkaldes og afholdes inden for henholdsvis et og fem år efter byggeriets afslutning.

"Men det er vel at nærke kunden selv, der skal indkalde. Men Daugaard gennemfører det og afhjælper de mangler, der måtte være, også selvom det ikke er nødvendigvis er indkaldt helt rettidigt. Det siger også noget om, at de står ved og tror på det, de
har leveret," mener Carsten Lykke.

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk