Brdr. Daugaard Pedersen

Bjørn Larsen, Thy Data i Kolding

Da Thy Data for anden gang var vokset ud af sine fysiske rammer, fik firmaet kig på en grund i Koldings nordlige industrikvarter. Det var tid til at bygge selv, og bygningen skulle være hovedkvarter for koncernen, der desuden har kontorer i fire andre danske byer. Grunden i Kolding tilhørte Brdr. Daugaard, og derfor fik direktør hos Thy Data, Bjørn Larsen, kontakt til Kaj Aage Nielsen.

"Og derfra gik det, som det skulle," fortæller Bjørn Larsen.
"Jeg fortalte. Hvad jeg ville ha', og hvad det måtte koste. Det udmøntede sig i en kvadratmeterpris, som var vores rettesnor gennem hele forløbet. Og det var et rigtig godt og hurtigt forløb – jeg har fået det, som jeg gerne ville have det."

Bjørn Larsen har ikke en finger at sætte på byggeprocessen:
"Der er intet, der er blevet lavet om undervejs, og ved de byggesyn, som vi har afholdt efterfølgende har der ikke været noget som helst at komme efter," konstaterer en tilfreds Bjørn Larsen.

Nå ja, én enkelt ting manglede, da Thy Data – naturligvis til tiden – kunne rykke ind i de nye lyse lokaler:
"Græsset rundt om bygningen var ikke helt kommet op endnu. Det er vist det eneste, jeg kan komme i tanker om," griner Bjørn Larsen.

 

Links: www.thydata.dk

 

 

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk