Brdr. Daugaard Pedersen

Bjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding

Da Bjarne Carlsen for få år siden luftede sine byggeplaner fik han en anbefaling, som mange andre har fået både før og siden: Kontakt Brdr. Daugaard. Palby Marine, der er grossist inden for bådudstyr, havde brug for mere plads og for en entreprenør, som direktør Bjarne Carlsen kunne føle sig tryg ved.

"Og Brdr. Daugaard gjorde virkelig alt for, at vi skulle føle os trygge lige fra starten," fortæller Bjarne Carlsen.
"Samtidig var de meget lydhøre hele vejen igennem processen. Også over for de ting, som vi måske ikke lige havde fået skrevet ind i kontrakten fra starten."

Bjarne Carlsen fremhæver ikke mindst det gode team, som Brdr. Daugaard fik sammensat til opgaven. Der var styr på det hele – også alt det lavpraktiske.

"Når man skal have nogen til at bygge for sig, så er man nødt til at udvise stor tillid. Den tillid har Brdr. Daugaard levet op til hele vejen. Der har aldrig været nogen problemer," understreger Bjarne Carlsen.
"Om de afleverede til tiden? Ja, det gør de jo," slutter en travl Bjarne Carlsen med et smil.

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk