Brdr. Daugaard Pedersen

Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup

"Du kan bruge alle de positive ord, du kan finde. De kan simpelthen ikke få ros nok," siger Bent Jørgensen, når han skal beskrive samarbejdet med Brdr. Daugaard. Bent Jørgensen er grundlægger og direktør hos Dansk Autologik med hovedsæde i Vamdrup og afdelinger i Kalundborg og Ringsted. Brdr. Daugaard har stået for byggerierne i både Vamdrup og Ringsted.

"Det er godt håndværk, som bliver udført absolut uden problemer, og til tiden hver gang. Det er jo dybest set alt, hvad man har brug for," konstaterer Bent Jørgensen og fortæller, at forretningsgangen er enkel og ligetil:

"De slog nogle streger på et stykke papir, vi fik en pris, og så kørte det bare. Jeg anbefaler altid gerne Brdr. Daugaard til andre, som har planer om at bygge. Firmaet står for orden, system og overholdte aftaler, og hvem kan ikke bruge det?"

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk