Brdr. Daugaard Pedersen

Arne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved Odense

Det er en traditionsrig virksomhed, der holder til i Fraugde ved odense. I forhallen fortæller en indrammet, let gulnet forside af Jyllands-Posten fra 1904 om isenkræmmer Harald Nyborg, der nu – trods hård konkurrence i branchen ville starte isenkræmmerforretning i Odense.

Lige knap 100 år senere, nærmere bestemt i 2002 byggede Brdr. Daugaard 6000 kvadratmeter lager i Tietgenbyen ved Odense for den nu betydeligt større kæde af butikker ved navn Harald Nyborg.

"Byggeriet gik helt efter en snor, og alle aftaler blev overholdt," konstaterer den tilfredse administrerende direktør og koncernchef, Arne Gerlyng-Hansen med et smil.

"Hele dialogen med Brdr. Daugaard foregår i en særdeles god tone. Det giver et godt samarbejdsklima, og man oplever et højt serviceniveau," uddyber Arne Gerlyng-Hansen.

Derfor glædede det ham også, da han knap fem år senere stødte på Brdr. Daugaard igen.

"Vi skulle opføre en ny forretning i Sønderborg og lavade aftale med en ejendomsdeveloper. Til vores glæde viste det sig, at developeren havde valgt Brdr. Daugaard til at stå for selve byggeriet. Ved sådan et byggeri betyder det virkelig meget, at man kan være sikker på, at alle tidsplaner bliver overholdt. Vi sætter jo gang i markedsføringen af en ny butik flere måneder i forvejen, så den skal altså stå færdig, når vi har annonceret, at den åbner," forklarer Arne Gerlyng-Hansen.

Harald Nyborg er i dag landsdækkende og internationale med 25 butikker i Danmark og 11 i det sydlige Sverige. Koncernen rummer desuden datterselskabet Jem & Fix, som nu har 76 lavprisbyggemarkeder over hele Danmark.

 

 

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk