Brdr. Daugaard Pedersen

Salus, Aabenraa

Boligadministrationsselskabet SALUS har fået opført 640 m2 centralt beliggende administration ved motorvejen i Aabenraa.

 

Byggeriet, der vandt Arkitekturprisen i Aabenraa Kommune i 2014, er opført af Daugaard Pedersen i totalentreprise.  

Bedømmelsesudvalget motiverede valget med følgende begrundelse:

"Den nye administrationsbygning til Salus står meget skarpt i en noget upræcis kontekst - en bygning udført i tegl med en enkel form, der kun brydes af en nedskåret tagterasse, der kun viser sig på indgangssiden ved hovedindgangen. Et hus med en idé. I indretningen har gennemsigtigheden været højt prioriteret med det resultat, at der er tæt kontakt mellem medarbejderne, og intet holdes skjult for husets gæster. På 1. sal er der skabt en beskyttet tagterasse i forbindelse med kantinen, og med åbning imod nordvest er udeopholdet optimeret.

Huset er overbevisende i udformning og kvalitet - det er meget gennemført, og alligevel nøgternt, hvilket er et godt greb. Forhåbentligt kan det fine projekt medvirke til, at kommende naboer får ambitioner.

Salus' administrationsbygning præmieres for den gennemførte idé, og for bygningens enkle og skarpe udtryk."

 

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk