Brdr. Daugaard Pedersen

Byudvikling: Sorø

På Feldskovvej i Sorø udvikler Daugaard Pedersen A/S et område på ca. 12.000 m2 lige nedenfor perronen på Sorø Station. I området forventes en kombination af boliger, erhverv og butikker opført.

 

Udlejning af erhvervslejemål

Udlejningen af nye og attraktive erhvervslejemål er igangsat i etape 1. Bygningen består af to sammensatte volumener i henholdsvis to og tre etager, der forskydes over en kerne, der opstår i koblingen. Overlappet mellem de to bygninger giver et overskudsareal på den lave del, der kan anvendes til en stor tagterrasse.

 

Hvert enkelt plan indrettes åbent med mulighed for etablering af storrum, kontorceller eller kontor storceller. Møderum placeres hensigtsmæssigt i østgavlen, og her kan varieres mellem flere mindre lokaler eller større konferencelokaler. I kernerummene der centreres, ligges bifunktioner, installationer og teknik. Her indtænkes bl.a. kopi/printfunktion, tekøkkener, garderober og depoter.

 

De åbne plan giver mulighed for at opdele lejemålet i flere enheder, ligesom en nærmere detaljering af indretningen vil blotlægge eventuelle behov for intern trappe. Penthouseetagen kan anvendes som kantine og mødesektion med konferencerum samt cafe med udgang til tagterasse med panoramaudsigt til Sorø Sø. Der etableres elevator med adgang til samtlige etager ved indgangen, og alle tilgængelighedskrav overholdes jvf. lovgivningen.

 

Bæredygtigt byggeri

Materialerne i byggeriet er valgt udfra en palette af farver, der indarbejdet i området giver en harmonitet. Der arbejdes med gedigne materialer der forefindes i området i dag, såsom murværk, lette tyndplade beklædninger, glas og stål.

Vinduer og døre er alle med 3-lags glas med lave u-værdier, og hele bygningen opfylder Lavenergiklasse 2015.

 

For yderligere information kontakt venligst:

Anders Mathiesen - 22 40 98 90

Jan Riis - 40 58 49 46

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk