Brdr. Daugaard Pedersen

Byudvikling: Design City Kolding

Daugaard Pedersen A/S er medaktionær i Design City Kolding, hvor der i løbet af de kommende år opføres en helt ny bydel med 90.000 m2 etageareal mellem Koldings bymidte og naturområdet ved Kolding Fjord. Den nye bydel ligger midt i Koldings fremtidige campusområde omgivet af uddannelsesinstitutioner som Kolding Designskole, Syddansk Universitet, IBC International Business College, Kolding Uddannelsescenter og Kolding HF & VUC. Herudover kommer bydelen til at rumme kontorer, detailhandel, caféer, boliger samt kultur- og fritidsaktiviteter.

 

Med plads til byliv og spontanitet

Nej. Design City Kolding er ikke en erhvervspark, men et mødested for nye tanker og en mangfoldighed af mennesker. Design City Kolding er en markedsplads, hvor det omhyggeligt planlagte møder rå tilfældighed. Hvor der er plads til alle, og hvor samarbejde på tværs er en selvfølgelighed.

 

Hvorfor Design City Kolding ?

Design City skal forstås på to måder. For det første, fordi vi med projektet understøtter Koldings designsatsning ved at skabe rammer, hvor innovative uddannelser og virksomheder kan føle sig hjemme. For det andet, fordi vi selv tænker design ind i den måde, vi udvikler byen. At skabe liv i en bydel og indrette miljøer, der appellerer til nytænkning er ikke kun arkitektarbejde - det kræver godt design af både fysiske rammer og serviceprocesser.

 

Grundlaget for Design City

Design City Kolding tegnes og designes til at understøtte bæredygtighed, innovation gennem design og nye samarbejdsformer. Det er ambitionen at skabe en bydel, der bidrager til bæredygtig udvikling og produktion i dag og i morgen. Det vil præge alt fra valg af byggematerialer over teknologierne, der driver byen, til de virksomheder, der bor her.

 

For yderligere information kontakt venligst:

Anders Bech Mathiesen: 22 40 98 90

Jan Riis: 40 58 49 46

 

 

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk