Brdr. Daugaard Pedersen

Bo til leje med udsigt til Sønderborg Slot...

 

"Pakhusene" ligger på en af de mest attraktive belliggenheder i Sønderborg - med direkte udsigt til Sønderborg Slot. "Pakhusene" ligger på Sundgade 7-9, og der udbydes nu kontorlejemål fra 300 - 3.500 m2. Tæt ved bus- og togknudepunktet Alsion.

 

Byggeriet er stærkt inspireret af pakhusene på havnen, og de hvide "sejl" for vinduerne giver byggeriet et maritimt præg.

 

Lejemålene opdeles fra 300 - 3.650 m2. Interesserede lejere vil i samarbejde med en af vores arkitekter og øvrige lejere have mulighed for at indrette lejemål efter individuelle behov.

 

Kontorerne planlægges klar til indflytning ultimo 2013.

 

 

For yderligere information og rekvirering af materiale kontakt venligst:

Anders Bech Mathiesen: 22 40 98 90 - abm@brdr-daugaard.dk

Jan Riis: 40 58 49 46 - jrn@brdr-daugaard.dk

 

 

Arkitekten har ordet ...

 

Bygningen ligger sig med facade til sundet og med byen som rygning. Med panoramaudsigt til slottet og sundet, lægger ”Pakhusene” sig ind i en historisk kontekst, hvori bygningen tilpasser sig det omkringliggende og tilføjer et fornyet udtryk inspireret af de tidligere tiders pakhuse.

 

Bygningen består af tre uafhængige dele, der kan kobles samme, hvorved man får mulighed for at gå tørskoet mellem husene.

Husene rejser sig af havnearealet og skyder op mod 17 meter over vandoverfladen med enestående udsigt og udnyttelse af sollyset fra syd af tagterrasser, der gennembryder tagfladerne.

 

Mod sundet har husene åbne facader, der generer lys og liv i bygningerne. Endvidere åbnes facaderne vidt for udkik til slottet og sundet. I de høje glaspartier skærmes direkte solindfald med mobile skodder beklædt med sejl/dug, der er gennemsigtig og dermed bibeholder den åbenhed, der er karakteristisk ved byggeriet.

 

Bæredygtigt byggeri i gedigne materialer ...

 

Materialerne er valgt ud fra en palette af farver og materialer, der indarbejdet i området giver en homogenitet. Der arbejdes i gedigne kendte materialer der forefindes i området i dag, såsom murværk, lette tyndplade beklædninger, glas og stål.

 

Tagfladerne beklædes med zink ligesom inddækninger og lette dele på bygningen. Materialerne på inddækninger,murkroner og sålbænke er Cradle to Cradle certificeret zink.

 

Indvendigt anvendes tæppefliser fra Desso model Airmaster, der er Cradle to Cradle certificerede tæpper udviklet til at holde på svævende partikler og dermed hjælpe med at holde luften ren i bygningen. Tæppefliserne har endvidere den egenskab, at en enkelt kan udskiftes ved mekanisk skade.

 

På taget og den sydvendte facade kan etableres solceller, der integreres i bygningsudtryk og arkitektoniske helhed.

 

VelkommenNyt erhvervsbyggeriReferencer
LagerKontordomicilerProduktionButik og restaurantKunden har ordet...
Henrik Höhrmann, LEGOLAND i BillundLars Kruse, BDO i KoldingOle Bjørn Jensen og Henrik Aarup Svendsen, Dansk Ventil Center i VejleArne Gerlyng-Hansen, Harald Nyborg i Fraugde ved OdenseKarsten Kjærulff, Kjaerulff 1 i Odense Bjørn Larsen, Thy Data i KoldingChristian Sørensen, S. Chr. Sørensen i SkodborgHans Duus Jørgensen, Dansk Energi på FrederiksbergMads Kruuse, Jørgen Kruuse A/S i Langeskov ved OdenseMike Legarth, Connection i VamdrupCarsten Lykke, Crecsendo i Viby JBjarne Carlsen, Palby Marine i Kolding Finn Nissen, Autotrans i Kolding Hans Junker, Sport Direct i Kolding Henrik Ratgen, Jysk Auto Aircondition i JelsJesper Høilund, Prime Cargo i Kolding Morten Buus, Peugeot Aunsbjerg i HaderslevJørgen Jørgensen, Fjernvarmens Hus i KoldingJan Møller Mikkelsen, Arbejdstilsynet i KoldingSøren Hviid, Agroland i VamdrupLeif Tingkær, Lauritz.com i OdenseJørn Buch, Trade City i Kolding Bent Jørgensen, Dansk Auto Logik i Vamdrup Ole Madsen, Gabba i Kolding Klaus Jørgensen, Refako ApS i Odense
ProjektudviklingPresseKontakt

 

Kunden har ordet...tal til dit entreprenørfirma  - vil du vide mere om Daugaard Pedersen, totalentreprise i Kolding, Aarhus og Aabenrå  - så sig det her...

Daugaard Pedersen A/S
Rugkobbel 256

6200 Aabenraa


Tlf. 74 64 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Hermods Allé 6, 2.

2600 Glostrup


Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk

Daugaard Pedersen A/S
Merkurvej 2

6000 Kolding

 

Tlf. 75 58 30 33
byg@daugaardp.dk